Loading Evenimente

« Toate Evenimente

A 4-a certificare Equip – Salt&Light

29 august @ 9:00 - 17:00

150lei

—-

Ne bucură interesul tău pentru Programul EQUIP – ROMÂNIA, de aceea te felicităm pentru că ai ales să te certifici pentru a folosi resursa Sare și Lumină! Aceasta este o unealtă care îți va fi de un real folos doar în condițiile în care te vei folosi de ea aducând plus valoare în mod practic în viețile altora.

Dorința noastră, a celor care ne ocupăm de proiectul EQUIP în România, este ca această resursă valoroasă, accesibilă să fie de dorit pentru cât mai mulți creștini practicanți.

Ești binevenit la a patra certificare EQUIP din România, unde, alături de lideri, ori potențiali lideri, atât din tară cât și din diaspora, vom crea un cadru de învățare punând accent pe însușirea viziunii și pe latura practică a facilitării grupelor mici.

Conferința are loc sâmbătă 28 MARTIE 2020, între orele 09:00 – 17:00.

Prețul individual al conferinței este de 150 lei. Dacă vii la evenimentul de certificare însoțit de minim 5 persoane, costul pentru voi va fi de 120 lei pentru fiecare participant. Dacă faci parte dintr-un grup te rugăm să te asiguri că numele tău ne-a fost trimis printr-un e-mail la adresa office@l4k.org pe o listă de către liderul de grup pentru a facilita identificarea. Dacă ești student atunci tu vei achita suma de 100 lei.

Rugămintea noastră este să faci plata până la data de 15 martie pentru a-ți asigura locul în sală. Sunt disponibile 100 de locuri, de aceea odată cu plata îți asiguri și locul la eveniment.

Plata se face către Asociația Ascende Life în contul deschis la Banca Comercială Română, IBAN: RO27RNCB0015157350670001 cu mențiunea Certificare Sare și Lumină. Costul include accesul la conferință, masa de prânz și coffee break-ul.

Te așteptăm la certificarea EQUIP în Cluj Napoca, strada Marin Sorescu, nr. 2 – Biserica LOGOS!

Detalii

Data:
29 august
Timp:
9:00 - 17:00
Preţ:
150lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Loc de întâlnire

Biserica Logos
Marin Sorescu 2
Cluj-Napoca, 400465 România

Organizator

Leadership for Kingdom
Email:
contact@l4k.org
Sit web:
https://l4k.org