Declarație de misiune

Misiunea noastră este să transformăm România prin echiparea liderilor creștini care își vor folosi potențialul pentru a-i influenta pe alții să trăiască valorile Împărăției lui Dumnezeu.

Credem în puterea integrității și în importanța relevanței dovedită prin competență.

Daniel Bota

Președinte L4K

Blogger, publicist, editor, public speaker, trainer, coach, filantropist, bibliofil, membru al “The John Maxwell Team”, soț, tată și iubitor de Dumnezeu și de oameni.

Sunt absolvent al Facultății de Teologie, Universitatea București și am un Master în Cultură și civilizație iudaică la Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad.

Am fondat clubul Educațional Creativ din Ineu, Viață din Belșug, Ascende.

Sunt director ADRA Banat – Crișana, partea a ADRA România.

Am 15 ani de muncă, peste 4000 ore de public speaking. De peste 10 ani sunt consilier și psihoterapeut în domeniile: tineri, familie și spiritual.

 

 

Camelia Filip

Vicepreședinte L4K

Sunt soție și mamă a doi tineri minunați. Iubesc oamenii şi îmi place mult să îi ajut să se se descopere, să îşi dezvolte propriul potențial, să evolueze.

Sunt trainer, facilitator & coach certificat John Maxwell Tea, de trei ani dezvolt propria afacere pe direcția dezvoltării personale și consilierii psiho-spirituale. Am o experiență de 9 ani in lucrarea cu femeile în mediul interdenominațional, fiind absolventă a Şcolii Priscila; instruită fiind in ACCR, tot aici fiind certificată ca trainer; sunt certificată ca trainer Focus Business School;

Am scris și publicat 3 volume de poezii şi sunt membru fondator al L4K, crezând în viziune și implicându-mă activ în concretizarea ei.

 

 

 

 

Raluca Tătaru

Secretar L4K

Chemarea, dar şi pasiunea mea este de a mă implica în echiparea liderilor creștini pentru a-și folosi potențialul primit pentru a-i influenţa pe alţii să trăiască valorile Împărăției lui Dumnezeu.

Din iunie 2016 sunt membru certificat John Maxwell Team, moment care a reprezentat un punct de cotitură pentru mine in a deveni dintr-un om care “știa” multe, un om activ care acționează intenționat să adauge, dezvolte și producă schimbare și sens în jurul meu!

În acest moment sunt într-un proces de creștere de care imi doresc să profit la maxim conștientă de talanții pe care Dumnezeu mi i-a dăruit:

  • susținerea și dezvoltarea liderilor
  • conectarea resurselor de nevoi
  • capacitatea de a organiza evenimente și acțiuni adoptând ușor atât o viziune de ansamblu cât și adaptată pe detalii
  • consiliere creștină pentru restaurarea identității în Hristos, vindecare interioară și o viață în libertate
  • coaching și mentorare pentru înnoirea minții prin Cuvântul lui Dumnezeu și pentru descoperirea potențialului pe care o persoana il poate atinge în Hristos

 

 

 

Daniel Ciupac

Sunt ardelean la origini (Satu Mare), căsătorit în Timișoara cu Diana, împreună avem doi băieți minunați (Aaron si Allan), iar din 2014 locuim în Londra.

Ca și studii am terminat Informatică Economică în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Am schimbat mai multe joburi: IT, Sales, Restaurant etc.

De câțiva ani am devenit pasionat de comunicare si leadership. Din 2016 de când am intrat in JMT mi-am propus să aduc o schimbare în biserica noastră și am început sa facilitez grupe de mastermind și Leadership Game adaptat la nevoile bisericii. Feedback-ul a fost excelent.

Căsătoria a fost unul dintre lucrurile care mi-au schimbat viața în bine, astfel am devenit un familist convins și de ceva timp mă dedic studierii parenting-ului, comunicării și leadership-ului în familie, informații care mi-ar place să le ofer mai departe ajutând cât mai multe persoane.

 

 

 

 

Alex Dorobanțu

Editor L4K

Se spune că fiecare își investește viața așa cum vrea dar culege roadele în funcție de ce a semănat.

Nu poți oferi niciodată mai mult decât ai așa că ales cu mult timp în urmă să investesc timpul meu și resursele mele în mine ca mai apoi să le investesc în oamenii din jurul meu.

Sunt student în ultimul an în cadrul facultății de Informatică și am terminat un grad superior de marketing și comerț. În anul 2016 Dumnezeu a răspuns rugăciunilor mele și dorința mea de a mă dezvolta personal a devenit realitate intrând în John Maxwell Team

În decursul anilor am întâlnit oameni deosebiți care mi-ai devenit mentori, prieteni iar apoi colegi în L4K. Nu a fost deloc o întâmplare ci mai degrabă o întâlnire a unor suflete ce rezonează pe aceeași frecvență iar acum ecoul lor ajunge și alte inimi care doresc să își atingă potențialul.

Sunt atras în mod special de teologie, leadership, apologetică, psihologie, dezvoltare personală și IT. Slujesc în biserica Betel din Reus (Spania) prin predicare și mă implic în departamentul de copii predând cursuri de creștere spirituală, dezvoltare personală și teorie muzicală.

Misiunea mea este să adaug valoare copiiilor și tinerilor dar în mod special Liderilor care își doresc și ei la rândul lor adauge valoare altora.

Te invit să ne atingem potențialul împreună iar între timp să îi ajutăm și pe cei din jur să facă același lucru!